skip to Main Content

De camping ligt niet direct aan de zee, maar u kunt via een lokale weg gemakkelijk op het strand komen. 6-8 minuten heeft u nodig om met uw fiets naar 3 mooie duinovergangen (Verklikkerpad, Middenpad, Vuurtorenpad) te komen!
Tip van Samantha en Ellen: Neem het Vuurtorenpad. Binnen 6 minuten wandelen door het mooie duingebied bent u op het strand en vergeet niet om af en toe om te kijken naar de vuurtoren.

Wilt u een fietstocht maken en bent u in het bezit van een verrekijker? Neem dan eens een keer de duinovergang ‘Duinhoevepad’. Vanaf de camping kunt u met de fiets (ca. 10 minuten) tot op het strand komen en als u geluk heeft kunt u de zeehonden op hun zandbank bekijken.
De Kop van Schouwen-Duiveland heeft niet alleen de meeste zonuren, maar ook de breedste duinen en zand-stranden!
Wandelaars kunnen vanaf Westenschouwen (duinovergang ‘De Punt’ of ‘De Trap’) een fantastische strandwandeltocht naar de Brouwersdam maken. Onderweg zijn er talrijke paviljoens direct op het strand te vinden.
Wat een genot en wat een uitzicht! 17 km strand staan op u en uw gezin te wachten. Een getijdenkalender stellen we graag ter beschikking.
Voor meer informatie Tideschart.com

Uitwaaien aan zee…wat een genot!

Back To Top