skip to Main Content

Sanitairgebouw
Met veel zorg en aandacht hebben wij het comfortabele sanitairgebouw ingericht.
Zodra u het sanitairgebouw inloopt, waant u zich in een zuivere oase! Leuke achtergrondmuziek en bijzondere foto’s van de Zeeuwse kust, gecombineerd met aquamarijne kleuren, brengen u alvast in de Zeeuwse sfeer.
In het voor- en naseizoen zorgt de vloerverwarming voor aangename warmte.
U heeft de keuze om van onze ruime (familie)douches, apart peutergedeelte, sfeervolle afwasgedeelte (gratis warm water), gebruik te maken. Voor de douches heeft u gewoon € 0,50 nodig (4 minuten). Wij wisselen ook op de receptie.

Tevens hebben wij invalidendouches en -toiletten. Voor de invalidendouches is een sleutel bij de receptie te verkrijgen.
Natuurlijk staan er ook was- en droogmachines inclusief strijkgelegenheid tot uw beschikking. Voor de machines heeft u een munt nodig, deze zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie.

Recreatie- en hengelvijver
Het domein bezit een mooie grote, unieke recreatievijver met eigen strandje, romantische ligweide en picknickplaatsen en voor onze jonge gasten is er zelfs een tokkelbaan aanwezig!

Vervolgens loopt u richting de hengelvijver, waar u gratis en zonder vergunning naar hartenlust kunt vissen.

Speeltuin
Tussen het sanitairgebouw en eetcafé ligt onze veilige, prachtige speeltuin, met een mega-groot, modern springkussen (45 m2) en nog meer leuke speeltoestellen.

Voetbalveld/volleybalveld
Schuin achter de recreatievijver bevindt zich het grote voetbalveld en direct naast de speelplaats vindt u het volleybalveld.

Cafetaria/groene schuur
Heeft u al trek gekregen? Bij het afgescheiden snackbargedeelte kunt u terecht voor uw snacks en ijsjes. In de cafetaria hangt ook ons grote televisiescherm, waar wij samen belangrijke evenementen en sportwedstrijden kunnen bekijken.

Schuin tegenover de snackbar staat onze ‘groene schuur’, voorzien van een leuke bar, waar wij regelmatig bingo, knutselochtendjes etc. organiseren.

U kunt de cafetaria ook online opzoeken: Cafetaria Het Groene Woud

Supermarkt de Spar
Voor een lekker broodje bij de lunch, of uw andere boodschappen, kunt u terecht bij de Spar.
Er is ook een ‘Zeeuwse winkel’ aan het begin van de supermarkt te vinden met allerlei Zeeuwse lekkernijen en souvenirs.

www.spar.nl

Fitnesszolder
Een leuke fitnesszolder staat voor u ter beschikking (gratis, vanaf 16 jaar). Naast verschillende apparatuur zoals loopband, gewichtenbank etc. zijn er ook twee spinningbikes aanwezig.

 

Laadpaal

Naast de fitness ingang zijn 2 laadpalen te vinden, om uw elektrische auto op te kunnen laden.

Wandel- en nordic-walkingroute op eigen terrein – het wellness-pad… hier kom je helemaal in balans!

Voor een heerlijke wandeling hoeft u ons terrein niet af! De camping beschikt over een prachtige wandel- en nordic-walkingroute, die u door de Schouwse natuur voert. Via de duinen heeft u een fantastisch uitzicht op ‘onze trots’, de vuurtoren van Haamstede, welke jarenlang de bankbiljetten van 250 gulden sierde.

Beleef de natuur van dichtbij en laat uw zintuigen prikkelen…

Ieder ogenblik is energie.

Back To Top