skip to Main Content

…lekker met de voeten in het gras en toch alle comfort van thuis!

Omdat wij de plaatsen zo groen mogelijk willen houden, mag u uw caravan/tent niet verder dan 80 cm van de achterkant neerzetten. Ook is het gebruik van ‘doorgroeimatten’ e.d. buiten uw (voor)tent niet toegestaan.
Het domein bezit een mooie grote, unieke vis- en zwemvijver met eigen strandje en tokkelbaan bij de zwemvijver, een volleybalveld, een voetbalveld, een eigen wandel- en nordic- walkingpad langs de duinen…
Wat is er mooier dan een vakantie in de ongerepte natuur?
Wij nodigen u van harte uit hier van het echte buitenleven te genieten en even weg te zijn van alle drukte en stress en met uw hele gezin een onvergetelijk vakantie te beleven.

Gelegen op een 17 ha schitterend natuurdomein grenzend aan de Zeepeduinen is onze familiecamping een unieke plek om alle drukte te vergeten.
Onze comfortabele plaatsen ( 100 tot 130 m2 ) worden met liefde en respect voor de natuur onderhouden en bieden volop privacy d.m.v. natuurlijke afscheiding, precies hoog genoeg, om van het zonnetje te kunnen genieten!
Tip van de receptie: Wilt u ’s morgens al genieten van de zon, boek dan een plaats aan de rechterzijde van het park.
Uiteraard staat satelliet-TV (u hebt hiervoor een kabel van een meter of 10 nodig en een DVBT-2 ontvanger, welke in bijna alle tv’s geïnstalleerd is, die jonger zijn als 6 jaar!) 10 ampère stroom en Wifi/draadloos internet (tegen geringe bijdrage) tot uw beschikking. Honden zijn helaas niet toegestaan.

Kom ons ontdekken…

We verheugen ons zeer op uw bezoek, u bent hier meer dan welkom!

Back To Top