skip to Main Content

Wij staan voor u klaar is… ons motto! Mogen we ons even voorstellen?

Even terug in de tijd!

Het familiebedrijf bestaat al sinds 1903. In het begin liepen hier nog koeien rond en in 1933 kwamen de eerste gasten kamperen. Eigenaren Piet, Davy en Samantha van Damme zijn geboren en getogen te midden van het roerige maar ook gezellige campingleven. Vader Piet leidt de camping al sinds dat hij  22 jaar is, eerst samen met zijn broer, nu samen met zijn kinderen Davy en Samantha.

Piet van Damme is verheugd dat zoon Davy hem in zijn voetsporen volgt. Sinds 2017 is Davy mede eigenaar.
Piet is een echte techneut en vindt overal een oplossing voor. Hij is vooral buiten aan het werk alwaar hij ook alles in de gaten houdt.
Davy, jong en enthousiast, verdiept zich in de organisatorische kant van het bedrijf. Hij is veel buiten te vinden, zo houdt hij de camping netjes.

Ook de dochter van Piet, Samantha van Damme, is sinds 2017 werkzaam in het bedrijf. Sinds 2020 heeft zij ook in mogen treden als mede-eigenaar, daarmee is het familiebedrijf weer compleet. Samantha is een vrolijke jonge dame met altijd een vriendelijk woord voor iedereen. Samantha is met vaste regelmaat te vinden in de receptie. Daarnaast werkt zij ook graag buiten ter ondersteuning van vader en broer.

Onze vriendelijke collega Ellen is in 2017 neergestreken in de receptie. Met haar administratieve ervaring is zij een goede ondersteuning voor ons team. Samantha en Ellen vullen elkaar goed aan en samen zorgen zij voor een warm welkom voor onze gasten.

“Samen vormen wij een onverslaanbaar team en geven elke dag opnieuw alles, om een buitengewone service voor onze gasten te creëren”.

We wensen u een aangenaam verblijf en vrolijke ontmoetingen!

Back To Top