Wij staan voor u klaar is... ons motto! Mogen we ons even voorstellen?

Even terug in de tijd.

Het familiebedrijf bestaat al sinds 1903. In het begin liepen hier nog koeien rond en in 1933 kwamen de eerste gasten kamperen. Eigenaren Piet en Davy van Damme zijn geboren en getogen te midden van het roerige maar ook gezellige campingleven. Vader Piet leidt al 29 jaar de camping, eerst samen met zijn broer, nu samen met zijn zoon Davy.

Eigenaar Piet van Damme is verheugd dat zoon Davy hem in zijn voetsporen volgt. Sinds 2017 is Davy mede eigenaar.
Piet is een echte techneut en vindt overal een oplossing voor. Hij is vooral buiten aan het werk alwaar hij ook alles in de gaten houdt.
Davy, jong en enthousiast, verdiept zich in de organisatorische kant van het bedrijf. Hij is zowel in de receptie als ook buiten te vinden.

Piet en Davy coördineren samen het bedrijf.

Ruth is sinds 2009 op Groenewoud. Zij is met Kees getrouwd. De vroegere boekhoudster en haar creativiteit passen hier prima bij elkaar! "Ik kan me geen leukere plaats om te leven en te werken voorstellen".
Mirjam kwam in 2010 ons team versterken. Zij en Ruth runnen samen de receptie en alles wat met de administratie te doen heeft. "Als je iets met passie doet en het komt uit je hart, dat voelen de gasten aan", zo zegt Mirjam.

"Samen vormen wij een onverslaanbaar team en geven elke dag opnieuw alles, om een buitengewone service voor onze gasten te creëren".

We wensen u een aangenaam verblijf en vrolijke ontmoetingen!