Wij staan voor u klaar is... ons motto! Mogen we ons even voorstellen?

Piet en Kees zijn de eigenaren van de camping en leiden met hart en ziel sinds 25 jaar de camping. Ze hebben letterlijk en figuurlijk het campingleven met de moedermelk meegekregen, want Camping Groenewoud is een echt familiebedrijf sinds 1903! In het begin liepen hier nog koeien rond en sinds 1933 kwamen ook de eerste tenten te voorschijn.
Piet is de technicus van het team. Samen met Kees houdt hij buiten alles in de gaten. Kees heeft een organisatorisch talent en coördineert het bedrijf.

Davy van Damme, de zoon van Piet van Damme, behoort sinds 2015 bij het team van Camping Groenewoud. Hij is buiten en ook binnen op de receptie te vinden.

Ruth is sinds 2009 op Groenewoud. Zij is met Kees getrouwd. De vroegere boekhoudster en haar creativiteit passen hier prima bij elkaar! "Ik kan me geen leukere plaats om te leven en te werken voorstellen".
Mirjam kwam in 2010 ons team versterken. Zij en Ruth runnen samen de receptie en alles wat met de administratie te doen heeft. "Als je iets met passie doet en het komt uit je hart, dat voelen de gasten aan", zo zegt Mirjam.

"Samen vormen wij een onverslaanbaar team en geven elke dag opnieuw alles, om een buitengewone service voor onze gasten te creëren".

We wensen u een aangenaam verblijf en vrolijke ontmoetingen!